A aflat că o înșală iubitul, după ce și-a activat din greșeală o funcție pe iPhone


O tânără a dezvăluit cum și-a prins iubitul în flagrant folosind funcția ”live” pe de iPhone-ul său - ceea ce a dezvăluit un video cu o altă fată căzând în patul ”gol” al bărbatului.

Tag-uri: #inselata #iPhone

Influencerița Serena Kerrigan (27 de ani), care apare în reality show-ul MTV ”Siesta Key”, a postat pe contul său de Tik Tok imagini în care iubitul ei îi arăta patul lui, proaspăt făcut, doar că iPhone-ul său a captat, de asemenea, și femeia care cădea pe spate în așternuturi. 

”Când tipul cu care te vezi spune că îi este dor de tine, dar apoi tu dai click pe live photo”, a comentat tânăra înșelată, adăugând: ”Se pare că ai companie”.

Funcția de live photo, care este standard pe multe dintre modele, captează 1.5 secunde de imagine înainte și după ce o fotografie este făcută. 

@serenakerrigan

Looks like you have some company ????

♬ Oh No - Kreepa

În cazul iubitului Serenei, telefonul a captat o femeie blondă căzând pe spate, chiar pe patul său proaspăt făcut, în chiar momentul în care acesta trimitea poza prietenei sale. 

Deloc surprinzător, video-ul s-a viralizat, adunând mai bine de 7,1 milioane de vizualizări și 1,3 milioane de like-uri.  

Foto: Instagram, TikTok

Share în bucate - Lapte de pasăre, desertul delicios inventat de femei ca să scape de soții prea pătimași 

related posts

Modifică setările cookies