A anunțat că se desparte de soț, acum a primit o veste incredibilă: e însărcinată. Cine e vedeta care are o mare dilemă


La începutul lunii decembrie a anunțat că-și părăsește bărbatul din cauza infidelității sale, însă acum trebuie să-și regândească prioritățile.


Cântăreața americană Cardi B se află în fața dilemei vieții ei, după ce a aflat că e însărcinată cu actualul ei soț, raperul Offset. Un apropiat al artistei a declarat pentru MTO News că aceasta ar putea renunța la divorțul anunțat pe Instagram, având în vedere vestea care schimbă complet datele problemei. Cardi B a anunțat separarea de actualul soț printr-o postare pe rețeaua socială, pe 4 decembrie 2018, pe care, între timp, a șters-o.

Cardi e însărcinată din nou. Ea și Offset nu folosesc măsuri contraceptive. Așa că, va avea un nou copil”, a declarat sursa pentru pubicația citată. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Kulture, care a venit pe lume în luna iulie a acestui an. Cardi B s-a certat cu soțul ei din cauză că acesta ar fi înșelat-o în perioada în care ea era gravidă cu primul copil. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Cardi e gravidă din nou, așa că emoțiile au copleșit-o. Pot să pariez că se vor împăca”, mai spune sursa citată. 

În urmă cu doar câteva zile era convinsă că între ea și Offset nu mai e cale de împăcare, însă acum totul capătă alt sens.

„Așadar, toată lumea mă bate la cap și, știți, am încercat să rezolv lucrurile cu tatăl copilului meu. Suntem prieteni foarte buni și parteneri de afaceri și știți că el este persoana la care apelez când am nevoie să vorbesc cu cineva și ne iubim mult”, spunea Cardi B în 4 decembrie 2018.

Cei doi artiști s-au logodit în 2017, după ce raperul a cerut-o de soție la un concert. În septembrie ei s-au căsătorit în secret. 

related posts

Modifică setările cookies