A apărut cea mai așteptată reclamă de Crăciun!


Mai sunt şase săptămâni până la Crăciun, iar retailer-ul britanic John Lewis a dat deja startul campaniei publicitare pentru sărbătorile de iarnă. Aceasta reuşeşte să emoţioneze din nou publicul prin povestea pe care o transmite.

Tag-uri:

Reclama de Crăciun al lui John Lewis din 2018 a apărut, în sfârșit aici, iar dacă ești un fan al lui Sir Elton, s-ar putea să ai nevoie de șervețele, pentru că te va emoționa până la lacrimi.

John Lewis ca anul acesta să spună povestea lui Elton John, ]n două minute și douăzeci de secunde. Video-ul începe cu Elton, așezat în casa lui, cu un brad de Crăciun foarte mare, cântând primele câteva note unei melodii. 

Trei actori îl interpretează pe Elton: Simon Burbage, Oliver Marshall și Brandon Stein. 

Într-un comunicat de presă, John Lewis a spus: "Povestea începe în zilele noastre și se derulează înapoi cronologic prin viața lui Elton, chiar până în momentul în care a primit darul special- pianului bunicii sale, care și-a schimbat viața pentru totdeauna, deoarece unele daruri sunt mai mult decât un cadou .“

Îl vedem în sfârșit pe Elton ca pe un băiețel care primește pianul bunicii pentru spectacolul său de Crăciun.

"Campania de Crăciun John Lewis are atâtea amintiri duioase pentru mine și familia mea! A fost o ocazie minunată pentru mine să mă gândesc la viața mea!", a decvalrat Sir Elton John.

 

 

DailyMail a scris că reclama are costuri uriașe- 10 milioane de lire sterline, din care 5 ar fi încasat Elthon John. John Lewis a negat această afirmație, afirmând că speculațiile sunt "complet eronate" și că celebrul cântărrelated posts