A apărut "Finding Freedom", biografia neautorizată de Meghan și Harry. Detaliile fac furori în întrega lume


Finding Freedom este noua carte despre Meghan Markle și Prințul Harry. Omid Scobie și Carolyn Durand sunt autorii, iar detaliile aflate și publicate de ei fac deja înconjurul presei.


Află mai jos care sunt câteva dintre secretele care au ieșit la iveală:

Cei doi au susținut că Meghan a fost cerută în căsătorie la o cină în luna noiembrie a anului 2017, dar informațiile culese de cei doi autori menționați mai sus susțin că cei doi ar fi fost deja logodiți de luni bune.

Tot în carte se mai specifică că cei doi și-au declarat sentimentele după numai 3 luni de relație și imediat au început să-și facă planuri de viitor.

Omid Scobie și Carolyn Durand mai spun că William a fost cel care l-a sfătuit pe Harry încă de la început în privința lui Meghan, ba chiar i-a spus să aștepte să se mai cunoască și să nu se lase orbit de pasiune.

Harry a renunțat la multe de dragul lui Meghan, chiar și la prietenii de-0 viață. 

"Când au început relația, Harry, sensibil la prejudecăți, a renunțat la multe relații din cercul său de prieteni. Când unii au pus sub semnul întrebării noua relație, Prințul i-a tras la răspundere. Un vechi prieten și-ar fi petrecut o după-amiază întreagă bârfind-o pe Meghan și făcând observații disprețuitoare cu privire la cariera ei de la Hollywood. Vestea a ajuns urechile lui Harry, care a încheiat imediat prietenia."

Se pare că adevăratul motiv pentru care Ducii de Sussex au părăsit familia regală este legat de un gest al Reginei Elisabeta. Meghan și Harry au fost profund dezamăgiși când la un discurs susținut de Regină de Crăciun, în pozele de pe fundal în care erau prezenți toți membrii familiei, Meghan și Harry nu se aflau în imagini. Cei doi au luat gestul ca pe o jignire și nu a mai fost cale de întoarcere, au decis șă-și urmeze propriul drum. 

Sursă foto: Profimedia Images

related posts

Modifică setările cookies