A apărut un nou film cu Harry și Meghan. Cum arată actorii care îi interpretează


Lifetime a publicat primele imagini din noul film despre Ducele și Ducesa de Sussex, ”Harry & Meghan: Becoming Royal”.

Tag-uri: #Harry #film #Meghan

”Harry & Meghan: Becoming Royal”, o producție Lifetime, este sequel-ul filmului din 2018, ”Harry & Meghan: A Royal Romance”. Cu toate acestea, actorii principali au fost înlocuiți, Charlie Field și Tiffany Marie Smith preluând în această nouă producție rolul Ducelui, respectiv al Ducesei de Sussex. 

Citește și: Sărutul dintre Kate și Meghan a fost premeditat. Care este pactul secret dintre cele două ducese

Într-una dintre scene, cuplul regal are un moment de afecțiune, îmbrățișându-se pentru un sărut pasional. O altă scenă o înfățișează pe Meghan în ziua nunții, cu tiara pe cap, pregătindu-se să pășească înspre altar.

Conform Lifetime, filmul, care este turnat în Vancouver, se concentrează pe povestea de dragoste dintre cei doi proaspeți căsătoriți, ”trăgând cortina pentru a dezvălui provocările și bucuria nespusă a vieții din familia regală, în timpul primului an de căsnicie”.

Charlie Field și Tiffany Marie Smith îi înlocuiesc pe Murray Fraser și Parisa Fitz-Henley, cei care i-au portretizat pe Harry și Meghan în filmul original, de anul trecut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lifetime TV (@lifetimetv) on

Field a mai apărut în serialul National Geographic ”Genius”, în timp ce Smith a avut roluri mici în ”ane the Virgin” și ”Supernatural”.

În ”Harry & Meghan: Becoming Royal”, mai apar, de asemenea, Jordan Whalen în rolul Prințului William, Laura Mitchell în rolul lui Kate Middleton, Maggie Sullivun în rolul Reginei, Charles Shaughnessy în rolul prințului Charles și Deborah Ramsay, care o interpretează pe Camilla Bowles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lifetime TV (@lifetimetv) on

FULLSCREEN
A apărut un nou film cu Harry și Meghan. Cum arată actorii care îi interpretează
  • /

related posts

Modifică setările cookies