Alyssa Milano a făcut două întreruperi de sarcină la distanță de doar câteva luni. Care a fost motivul


Actrița Alyssa Milano a vorbit despre cele două avorturi pe care le-a făcut în anul 1993, atunci când abia era la începutul carierei.


La momentul respectiv, am știut că nu eram pregătită să devin mamă, astfel am decis să avortez. A fost alegerea mea. Și a fost cu siguranță cea mai bună alegere pentru mine”, a declarat actrița într-un episod din podcast-ul ei, Sorry not Sorry.

Milano a spus că, în ciuda faptului că lu pilule contraceptive, a rămas de două ori însărcinată, la distanță de câteva luni.

 “Se spune că pilulele contraceptive au o eficiență de 99% de a preveni sarcinile, însă, după câteva luni, am aflat că sunt însărcinată din nou. Am luat aceeași decizie, pe care am considerat-o de cuviință”, a contuinuat aceasta.

Milano s-a gândit cum ar fi fost viața ei dacă nu ar fi luat această decizie: "Nu i-aș fi avut pe copiii mei, copiii mei frumoși, perfecți, iubitori și buni, care au o mama care a fost foarte, foarte pregătită să îi aibă. Nu aș fi avut această carieră. Nu mi-aș fi cunoscut niciodată soțul minunat, pe David, care mă iubește necondiționat. Motivele pentru care am ales să avortez sunt reale. Sunt lângă mine în fiecare zi”,  a spus actrița.

Alyssa a spus că a fost o decizie grea, dar consideră că aceasta a fost cea mai bună.

Actrița, cunoscută pentru portretizarea personajului Phoebe Halliwell în serialul Charmed, este și o feminist convinsă. Cu toate că decizia de a avorta a fost cea potrivită, aceasta spune că a fost devastator. 

M-am născut de religie catolică, așa că acest lucru a fost contradictoriu pentru credința mea. O religie în care  bărbații sunt îndreptățiți să aleagă ce este permis și ce nu”, a declarat aceasta.

Alyssa a decis să deschidă acest subiect din cauza statelor care interzic avortul încă din primul semestru, precum Alabama, Georgia, Ohio, Missouri.

În luna mai, statul Alabama a interzis orice avort, indiferent dacă este vorba despre viol sau incest, iar statul Georgia permite avortul doar până la șase săptămâni de sarcină, perioadă în care majoritatea femeilor nu știu dacă sunt sau nu însărcinate.

Sursă FOTO: Getty images

Vezi și: Profil de celebrotate - Brad Pitt

related posts

Modifică setările cookies