A avut o avere de 16 milioane de dolari, dar a ajuns om al străzii! Cum arată acum


Are 36 de ani, a jucat timp de mai multe sezoane în prima ligă de baschet din SUA, însă acum a ajuns să locuiască pe străzi.

Tag-uri: #delonte west #NBA

Delonte West, fost jucător în NBA, care a avut o avere de 16 milioane de dolari și un salariu anual de 1,2 milioane de dolari, trece prin momente grele: nu mai are niciun ban și a fost bătut în mijlocul străzii de un șofer nervos. Imaginile incredibile cu fostul baschetbalist de la Boston Celtics, Seattle SuperSonics, Cleveland Cavaliers și Dallas Mavericks au ajuns pe Twitter și fac acum înconjurul lumii.

Fostul sportiv american ar fi ajuns pe drumuri în anul 2016 și ar avea probleme psihice, iar unii dintre colegii lui de echipă vor să-l ajute acum.

“Tot ce putem face este să ne rugăm pentru el și pentru familia lui și să sperăm că o să-și revină. Nu știu exact ce se întâmplă cu Delonte West, dar o să-l ajut cum pot. Am încercat să vorbesc cu el în urmă cu mai multe luni și să-i fiu prieten, pentru că, dacă ai astfel de probleme, trebuie să stai de vorbă cu cineva. Ar trebui să meargă la doctor, pentru că doar acolo poate primi un ajutor concret”, a spus Jameer Nelson, fost jucător de baschet.

Vezi și: Damian Anghel, actor de succes și campion la baschet

related posts

Modifică setările cookies