A călcat pe cadavre pentru a fi numărul 1. Povestea fascinantă a lui „Lele” Pons, o „tocilară” devenită vedetă


Publicul familiarizat cu Instagram și cu Youtube au auzit probabil de „Lele” Pons (23 de ani), o celebritate în mediul virtual, în special cu postările sale comice și hilare.


În contradicție cu buna dispoziție pe care încearcă s-o transmită în jur, tânăra americancă născută în Venezuela are în spate o ascensiune controversată, bazată pe trădări, minciuni și manipulări.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you’re still learning how to do these TikToks dances...???? 1..2..3.... this is how 2020 is going

A post shared by Lele Pons (@lelepons) on

Încă de pe băncile școlii, la Los Angeles, Eleonora „Lele” Pons a recunoscut că nu se încadrează în normalitate. „Nu sunt ca fetele cool, eu sunt altfel. Sunt o tocilară, dar sunt mândră de asta”, spunea ulterior adolescenta care câștigă acum milioane de euro doar prin simpla prezență online. Axându-și cariera pe creșterea popularității pe rețelele de socializare, ea a ajuns cea mai urmărită persoană de pe defuncta platformă Vine, iar în 2017 a avut cele mai vizualizate „story”-uri pe Instagram, peste alte nume mult mai cunoscute din showbiz-ul internațional. Între timp, „Lele” Pons a strâns peste 40 de milioane de admiratori pe Insta și aprape 20 de milioane pe canalul de Youtube. În plus, a defilat ca model pentru Dolce & Gabanna și a făcut parte din videoclipul „Havana” al Camilei Cabello.

Până aici toate bune și frumoase, doar că ambițioasa americancă n-a reușit aceste performanțe cu cele mai curate arme. Astfel, în urmă cu câțiva ani, simțindu-și în pericol supremația în spațiul online, „Lele” Pons și-a trădat cea mai bună prietenă, Amanda Cerny. Aflând codul de acces de pe telefonul acesteia din urmă, „Lele” s-a folosit de acest lucru pentru a șterge mai multe postări ale Amandei pe Instagram și pe Youtube. Mai mult, când totul a ieșit la iveală, Pons a susținut că, de fapt, ea a fost cea agresată cu ștergeri de maeriale, apelând și la poliție pentru a cerne adevărul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SHORTER HAIR????????‍♀️????????‍♀️ guess who cut it...

A post shared by Lele Pons (@lelepons) on

Caracterul discutabil al lui „Lele Pons” a fost însă pus în discuție și de alte evenimente similare. Jessi Smiles, o altă celebritate pe internet, a caracterizat-o drept „bizară” și „ciudată”. „Când a văzut că am mai mulți urmăritori pe Vine, nu știa ce să mai facă. E cea mai nepoliticoasă persoană de pe Youtube”, a afirmat Smiles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you live with your parents ???? w/ @twan @directedbystro (tag a friend)

A post shared by Lele Pons (@lelepons) on

Ulterior, câteva luni mai târziu, „Lele” a fost acuzată că a mințit susținând că și-a donat părul în scop caritabil, când de fapt n-o făcuse. „M-am tuns pentru a ajuta persoanele afectate de cancer care își pierd părul, dar am aflat că nu se acceptă părul vopsit. Așa că am găsit alte căi de a face donații”, s-a justificat Pons.

Mai departe, examinările critice asupra postărilor făcute de „Lele” Pons au reliefat faptul că a încercat cu precădere să atragă de partea sa publicul tânăr al copiilor manipulabili, totul pentru bani. „Dacă încerci să convingi copiii să le placă anumite mărci, acesta e unul dintre cele mai murdare lucruri pe care le poți face în divertismentul online”, a precizat Eddy Burback, un cunoscut Youtuber. 

Ca și cum nu era de-ajuns, „Lele” Pons a scos pe piață o carte despre viața din liceu (Surviving High School), însă multe voci o atacă susținând că, de fapt, n-a fost ea cea care a elaborat lucrarea beletristică.

Foto Profimedia

Vezi și de ce Kim Kardashian a fost forțată să renunțe la noua sa colecție de machiaj 

  • „Lele” Pons

related posts

Modifică setările cookies