A dat o avere pe operații estetice, dar acum vrea un look mai natural. Anna Vakili, apariție surprinzătoare


Vedetele de reality show din Marea Britanie sunt printre cele mai vânate de paparazzi, iar aceștia știu că nu dau greș dacă le fotografiază. Mereu dornice să apară în tabloide, cooperează cu fotografii și se lasă surprinse din toate unghiurile.


Nici Anna Vakili nu face excepție. În vârstă de 31 de ani, aceasta s-a făcut remarcată la o emisiune tip reality show, unde a atras atenția cu atuurile sale fizice. 

Ca să fie sigura că nu va trece neobservată, aceasta a investit o sumă colosală în operații estetice. Anna a mărturisit că a ajuns la suta de mii de euro, însă acum nu mai este mulțumită de aspectul ei. Așa că a început să investească din nou în alte operații, pentru a obține un look mai natural. 

Foto:Anna la cea mai recentă apariție în public. Sursa: PROFIMEDIA

Și-a micșorat sânii, a renunțat la zecile de fillere și acum vrea să își înlocuiască fațetele cu unele cu un aspect mai natural. Totuși, de 3 ori pe an vrea să își facă injecții cu botox.

 

Vezi si: Vedeta care și-a pierdut tot părul de pe corp, fără nicio explicație: “Țipam după ajutor și nimeni nu mă auzea”.

“La un lucru însă nu pot renunță – fillerele pentru buze. Cred că pentru fizionomia mea am nevoie de buze voluminoase”, s-a justificat Anna Vakili.

“Îmi puneam fillere în obraji, însă nu mi-am mai pus de ceva vreme. Nici în nas sau bărbie nu mi-am mai pus. Vreau ca fața mea să arate ca înainte de aceste intervenții”, a mai spus vedeta de reality show.

related posts

Modifică setările cookies