A devenit celebră pentru că nu se epilează, dar acum se plânge că o părăsesc bărbații pentru că este “prea păroasă”


Anul trecut, Esther Calixte-Bea a făcut senzație pe rețelele de socializare și în presa tabloidă cu… “naturalețea” sa. Acum în vârstă de 27 de ani, tânăra a încetat să se mai epileze în urmă cu 5 ani și susține că acest lucru a făcut-o să se simtă mult mai sexy. Doar că acum are o problemă cu bărbații.


Deși ea nu este deloc deranjată de pilozitatea excesivă de pe corpul ei, unii bărbați cu care a ieșit în trecut s-au plâns de acest lucru. Tânăra a recunoscut că unul a părăsit-o pe motiv că e mai… păroasă decât el.

Însă Esther spune că cei mai mulți dintre pretendenții ei nu au o problemă cu faptul că nu se epilează. “În afară de câteva excepții, au fost destui bărbați care au fost ok cu părul meu. M-am întâlnit odată cu un tip care mă plăcea, dar eu nu prea eram încântată de el… și nu îi spusesem de părul meu. Am crezut că dacă o să îi spun că am par pe piept sau o să îi arăt, vă renunța. Însă m-a plăcut și după asta”, a povestit Esther.

Recunoaște că nu îi este ușor, mai ales că a primit și porecle precum "Chewbacca", personajul din Star Wars.

„Nu există nicio explicație medicală în spatele părului meu - sunt doar o persoană păroasă. Am aflat recent că femeile din partea tatălui meu sunt destul de păroase și este perfect normal. Vin din tribul Wè din Coasta de Fildeș, Africa, iar femeile din vremea străbunicii mele erau foarte păroase”, spune aceasta.

„Mă epilam obsesiv la școală pentru a mă asigura că nimeni nu-mi vă vedea pieptul păros. Raderea părului și epilarea cu ceară mi-au provocat multă durere - a fost mai multă bătăie de cap decât a meritat”, a mai adăugat Esther.

„Când ies afară, oamenii se uită insistent. Cineva chiar m-a filmat o dată, ceea ce a fost ciudat. Dar online, reacția celorlalți a fost 90% pozitivă”, a spus ea.

  • A devenit celebră pentru că nu se epilează, dar acum se plânge că o părăsesc bărbații pentru că este “prea păroasă”

related posts

Modifică setările cookies