A făcut furori într-un costum de baie de 45 de lei. Kate Beckinsale demonstrează că nu ai nevoie de sume mari pentru a arăta bine


Kate Beckinsale nu posedă doar o frumusețe atemporală, ci și un simț estetic cu ajutorul căruia transformă fiecare apariție într-o operă de artă. Actrița de 49 de ani a impresionat cu ultima ținută publicată pe rețelele de socializare, un costum de baie de 45 de lei.


Deși are o avere cu care își poate cumpăra cele mai piperate articole de îmbrăcăminte, Kate Beckinsale le-a demonstrat fanilor că nu este nevoie de bani mulți pentru a arăta bine. Printr-o fotografie publicată pe Instagram, actrița a arătat cum poți transforma un look simplu, format dintr-un costum de baie întreg, albastru, într-o ținută elevată, cu ajutorul unei curele de talie și a unei coronițe cu plasă.

Pe lângă look-ul ingenios, Kate Beckinsale a impresionat și cu forma fizică, având o siluetă ca trasă prin inel. Cine nu ar ști că are 49 de ani, ar putea crede cu ușurință că este o tinerică de 20 de ani.

De aceeași părere au fost și fanii actriței: "Arăți minunat", "Ai niște picioare incredibile", "Ești plină de stil".

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

  • A făcut furori într-un costum de baie de 45 de lei. Kate Beckinsale demonstrează că nu ai nevoie de sume mari pentru a arăta bine
Modifică setările cookies