A făcut-o şi pe asta! Serena Williams, primul trofeu în calitate de mamă


La 38 de ani, celebra tenismenă Serena Williams a trăit la finalul săptămânii un sentiment unic, acela de a se bucura în premieră de un titlu împreună cu micuţa sa fetiţă, Alexis Olympia.


Anul 2020 a început perfect pentru Serena. La Auckland, într-o competiţie pregătitoare pentru Australian Open, americanca a mers până la capăt, câştigând finala cu compatrioata Jessica Pegula. Luând în calcul doar aspectul sportiv, e o realizare care nu iese cu nimic în evidenţă, Williams fiind o tenismenă care şi-a trecut în palmares o sumedenie de victorii de acest gen, peste 70.

Totuşi, Serena Williams nu va uita niciodată clipele de satisfacţie de la Auckland. Aceasta pentru că, pe lângă trofeu, ea a ţinut-o în braţe şi pe fiica sa de 2 ani şi 4 luni, o imagine unică, nemaiîntâlnită până în prezent. Serena a născut-o pe Alexis Olympia la 1 septembrie 2017, ea revenind la activitatea de jucătoare profesionistă jumătate de an mai târziu, în martie 2018. Ei bine, Serena Williams a disputat de atunci nu mai puţin de 5 finale (2 la Wimbledon, 2 la US Open şi una la Toronto), pierzându-le însă pe toate.

Spre bucuria noastră, una dintre jucătoarele care au împiedicat-o pe Williams în tentativa ei a fost chiar Simona Halep, anul trecut la Wimbledon. La fel de impresionant e faptul că, în ianuare 2017, la Australian Open, Serena Williams devenise prima jucătoare din istorie care a câştigat un turneu de Mare Şlem fiind însărcinată.

related posts

Modifică setările cookies