A împlinit de curând 59 de ani, dar arată așa! Lisa Rinna, spectaculoasă în costum de baie


La Hollywood pare interzis să îmbătrânești. Vedetele știu foarte bine acest lucru, motiv pentru care se agață de toate metodele anti-ageing disponibile. Nici Lisa Rinna nu face excepție.


Pe Lisa Rinna o știm din serialul “Melrose Place” și, desi pare că au trecut secole de atunci, ea este aproape neschimbată. La 59 de ani și, ce-i drept, cu multiple operații esetice, Lisa pare o femeie de 35-40 de ani.

Actrița și-a impresionat fanii de pe Instagram cu o imagine în costum de baie. Lisa Rinna are un corp de supermodel și nu ascunde faptul că și-a făcut diverse intervenții estetice pentru a arăta cât mai bine.

"La vârstă mea, trebuie să arați bine că să mai ai de lucru. Uneori avem nevoie de îmbunătățiri", a spus Lisa, care a avut de suferit mai ales din cauza buzelor deformate de la colagen.

Lisa Rinna are două fiice care i-au moștenit frumusețea și care au ales cariera de model. Delilah Belle (24 de ani) și Amelia Gray (21 de ani) au mers la Universitatea din New York, însă niciuna dintre ele nu a reușit să o termine. Este clar că le place mai mulst showbizul, decât cartea :) 

Amelia a fost într-o relație de un an de zile cu Scott Disick, fostul partener al lui Kourtney Kardashian și tatăl celor trei copii ai vedetei.

Sursa foto: Profimedia, Getty Images, Instagram

  • A împlinit de curând 59 de ani, dar arată așa! Lisa Rinna, spectaculoasă în costum de baie

related posts

Modifică setările cookies