A impresionat cu înfățișarea angelică! Azi, actrița care a interpretat-o pe Fecioara Maria în "Iisus din Nazaret" e tot o femeie frumoasă


Producția lui Franco Zeffirelli, în care se prezintă patimile Mântuitorului, este una dintre capodoperele cinematografiei.
 


Pe lângă Robert Powell, care a jucat rolul lui Iisus, în film a strălucit Olivia Hussey, cea care a intrerpetat-o pe Fecioara Maria.
 
Acrișa de origine argenitiniano-engleză avea 26 de ani la momentul filmărilor, dar era deja cunoscută în cinematografie. Franco Zeffirelli, cel care a regizat Iisus din Nazaret, o alesese pe când avea doar 16 ani să intepreteze rolul Julietei din adaptarea să la „Romeo și Julieta”. Înfățișarea ei angelica, dar și talentul, au recomandat-o pentru un rol magistral.

La începutul anilor ‘80, ea a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume și era curtată de numeroși bărbați, printre care se numără și Dean Paul Martin, fiul celebrului cântăreț Dean Martin. Cei doi s-au căsătorit în anul 1971, însă au divorțat în 1978.

Actrița a mai fost căsătorită și cu un muzician japonez, Akira Fuse, după care a ajuns pentru a treia oară în fața altarului în 1991, alături de rockerul american David Glen Eisley.

În anii 2000, a interpretat-o și pe Maică Tereza, și a oferit vocea pentru mai multe personaje din jocurile video.
 
Actrița are 69 de ani, împliniți chiar pe 17 aprilie anul acesta. Cum era firesc, vârsta a transformat-o, dar e în continuare o femeie frumoasă și luminoasă. 

#StaiAcasa-Pe Pro Tv Plus puteți vedea  Viața bate vlogul-sezonul 2 

FOTO: GETTY

related posts

Modifică setările cookies