A înșelat-o pe cea mai sexy femeie din lume, iar acum îi pare rău. Soțul infidel al lui Emily Ratajkowski o imploră să îl ierte


Sebastian Bear-McClard se poate considera unul dintre cei mai norocoși bărbați din lume: a reușit să o cucerească pe Emily Ratajkowski, catalogată de mulți cea mai sexy femeie din showbiz.


S-au căsătorit, au și un copil împreună, însă se pare că aceste lucruri nu i-au fost de ajuns lui Bear-McClard. Producătorul de la Hollywood ar fi înșelat-o pe Emily de nenumărate ori, până când aceasta a luat măsuri. L-a dat afară din casa și s-au despărțit. Acum soțul infidel “imploră” să fie primit înapoi.

 

Potrivit unor surse apropiate cuplului, Emily Ratajkowski se pregătește să depună actele de divorț. “Sebastian o imploră să îi acorde a doua șansă. Lucru care nu se va întâmpla, pentru că ea a făcut niște cercetări și a descoperit lucrurile mizerabile pe care le-a făcut pe ascuns”.

Luna trecută, o altă sursă din interior a dezvăluit pentru Page Six că zvonurile legate de infidelitarea lui Sebastian Bear-McClard sunt cât se poate de reale: “Da, a înșelat-o. E un infidel în serie. Dezgustător. E un prădător”.

 

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard sunt căsătoriți de patru ani, însă zvonurile legate de infidelitatea bărbatului circulă de mai multa vreme. Emily Ratajkowski a fost văzută fără verighetă în public, dar și în clipurile pe care le postează pe TikTok. În februarie, la aniversarea a patru ani de căsnicie vedeta a marcat momentul pe Instagram, însă de Ziua Tatălui nu i-a făcut nicio urare publică soțului ei. 

Emily Ratajkowski nu este singura vedetă de top înșelată de partener. Dive ca Jennifer Lopez, Shakira, Beyonce sau Salma Hayek au fost înșelate și ele. Dacă Beyonce s-a despărțit de Alex Rodriguez, Beyonce și Salma Hayek și-au iertat soții și sunt încă împreună.

related posts

Modifică setările cookies