A întors toate privirile când a apărut așa pe stradă! Cum arată la față ucraineanca de 29 de ani care face senzație cu corpul ei


Picioare interminabile, talie de viepse, un păr ca al lui Rapunzel și un bust generos - Veronika Sherstiuk pare o păpușă reală. Ucraineanca are 29 de ani și este noua senzație de pe rețelele de socializare.


Duce o viață de lux, iar imaginile de pe Instagram reflectă acest lucru. Ucraineanca pozează numai pe yachturi, în restaurant de fițe și cu mașini de sute de mii de euro. Sau la shopping în magazinele marilor designeri.  Veronika Sherstiuk trăiește în Monaco în lux și opulență. Nu se știe exact care este sursa banilor ei, însă pare că o duce extrem de bine.

 

Unul dintre cele mai recente filmulete de pe rețelele de socializare o arată la cumpărături, într-o rochie roșie mini și sandale cu toc tip gladiator. Întrebată de o admiratoare de unde are sandalele, ucraineanca i-a răspuns ironic: “Zara Kids”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @veronikasherstiuk

Followerii Veronikai și fac griji legate de sănătatea ei și îi sugerează adesea că este prea slabă. “Oau, trebuie să mănânci ceva!”

Urmărită de aproape 250.000 de oameni pe Instagram, ucraineanca primește o mulțime de complimente pentru felul în care arată, dar și critici. Bondă, cu părul foarte lung, extrem de slabă, cu implanturi de silicon și cu ținute incendiare, Veronika Sherstiuk nu trece neobservată.

 

“Este… umană?”, “Măcar plasticul nu este în ocean”, “Arăți atât de nefericită” – i-au scris internauțîi.

În urmă cu câteva săptămâni Veronika Sherstiuk se plângea fanilor că a slăbit. “Nu știu dacă e vizibil, dar am slăbit 4 kg din aprilie…Am avut o perioadă dificilă din punct de vedere psihic, am avut o depresie puternică. Adaptarea la noua realitate m-a doborât. Nu doar țara mea, ci toată lumea mi se pare nesigură. Chiar dacă eu vă arat doar partea pozitivă a lucrurilor….nu vă puteți da seama prin ce trec”, a spus ucraineanca, afectată de război.

  • A întors toate privirile când a apărut așa pe stradă! Cum arată la față ucraineanca de 29 de ani care face senzație cu corpul ei

related posts

Modifică setările cookies