A intrat în gura mamelor din lumea întreagă. Motivul pentru care Meghan Markle e criticată pe rețelele de socializare


Nici măcar Meghan Markle nu a scăpat de gura mamelor cârcotașe. Soția Prințului Harry este motiv de dezbatere pe rețelele de socializare: proaspăta mămică este criticată pentru felul în care își tine copilul în brațe. 


Prezentă la un eveniment caritabil alături de Kate Middleton și cei trei copii ai săi, Meghan Markle s-a trezit ținta răutăților mamelor din lumea întreagă. Ducesa de Sussex a fost fotografiată cu micuțul Archie în brațe, iar internetul a explodat. 

“Este gata să îl scape în orice clipă”, “O să îi cadă din brațe bietul copil”, “E înfricoșător felul în care îl ține pe Archie” -  sunt doar o parte din mesajele scrise la adresa lui Meghan Markle pe Twitter.

“Săraca Meghan! În toate pozele cu copilul în brațe arată atât de nenatural. Foarte ciudat!” – mai spun mămicile.

Căciulița! Unde este căciulița?

Se pare că acest controversat obiect vestimentar este motiv de dispută și în Marea Britanie. Meghan Markle este certată de mămici că nu i-a pus căciuliță și sotetele micuțului Archie... la o temperatură de circa 23 de grade Celsius :)

Evident, exista și admiratoare care îi iau apărarea și le roagă pe cârcotașe să fie un pic mai înțelegătoare cu proaspăta mămică.

Mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos.

related posts

Modifică setările cookies