A învins cancerul şi s-a transformat total! Cum arată Edith Gonzalez la aproape 55 de ani


Cu toate că a trecut prin momente cumplite şi a înfruntat cancerul, Edith Gonzalez pare mai plină de viaţă ca niciodată. 


Pe conturile sale de socializare, actrița din telenovelele “Inima Sălbatică” și “Salome” postează fotografii în care îşi pune în valoare noul look, cu o tunsoare scurtă şi foarte modernă. Mai mult, are curajul de a apărea cu puţin machiaj, în ipostaze cât mai naturale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Simplemente piensa que eres bella, inteligente y buen ser humano. El cambio inicia en tu corazón. #viaja #rie #ama #bethechange #love #travel #laugh and never ever forget to #smile ????????

O postare distribuită de Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) pe

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guenaaaaassssss!!!!!!! #smile ????????

O postare distribuită de Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) pe

 
Etichetele fotografiilor sunt toate optimiste şi vorbesc despre iubire şi bucuria de a trăi. Atitudinea actriţei devine inspiraţională, în condiţiile în care aceasta a suferit de cancer de col uterin. Frumoasă actrița de origine mexicană a fost diagnosticată în 2016 şi a trecut prin clipe de coşmar, deoarece medicii i-au spus că era în faza terminală. 
 
Cu toate acestea, nu s-a dat niciodată bătută și a luptat împotriva bolii: a făcut chimioterapie, s-a înconjurat de oameni dragi şi şi-a păstrat atitudinea pozitivă.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Compartir! Vivir! Amar! #smile ????????

O postare distribuită de Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) pe

Pe PRO TV PLUS puteţi vedea momente speciale din emisiunile preferate:

FOTO: INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies