A lăsat aproape totul la vedere! Emily Ratajkowski, ședință foto topless pentru promovarea brandului său de costume de baie


Emily Ratajowski este cunoscută pentru frumusețea și formele voluptoase, care au transformat-o în una dintre cele mai dorite femei din lume. Recent, modelul, în vârstă de 31 de ani, a demonstrat încă o dată de ce este una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, cu o ședință foto topless.


Deși lucrurile nu îi merg prea bine pe plan personal, Emily Ratajowski nu lasă problemele sentimentale să îi afecteze afacerile, astfel că își canalizează energia către brandul său de costume de baie, care îi merge foarte bine. 

De curând, aceasta a publicat o serie de fotografii topless, pe rețele de socializare, pentru a-și promova linia de costume de baie. Deși are o echipa întreagă de modele care pozează în piesele de baie create de ea, Emily Ratajowski nu ezită să pozeze chiar ea în propriile creații, având în vedere că femei din întreagă lume o apreciază și vor să fie ca ea. 

De data aceasta, însă, modelul nu a pozat în costumele de baie create pentru brandul său, cum a făcut în alte rânduri, ci a pozat goală, pentru a arăta urmele de bronz lăsate de sutienul de baie.

Astfel, într-o serie de 3 fotografii, Emily Ratajowski și-a etalat bustul impresionant, în timp ce a etichetat numele brandului său de costume de baie în descrierea pozelor. Ideea de marketing a atras imediat atenția fanilor, primind peste 800.000 de aprecieri pe Instagram.

Sursă foto: Getty
 
Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies