A lăsat o avere pe masă. Simona Halep și-a uitat ceasul de 80 000 de euro la restaurant


Simona Halep este un model în lumea tenisului și are o avere pe măsură, dar mai are și o pasiunea, alta decât tenisul. Aceasta adoră ceasurile de lux.


În urmă cu câteva zile, aceasta a trecut prin emoții mari după ce a realizat că bijuteria Hublot în valoare de 80 de mii de euro pe care o purta la mănă, era de negăsit. 

Potrivit capital.ro, Simona are nici mai mult, nici mai puțin de 5 astfel de ceasuri, semnate Hublot, unul dintre sponsorii principali ai sportivei. De curând însă, Simona a trecut prin emoții mari atunci când și-a dat seama ca nu mai are la mână unul dintre ceasuri și că este posibil ca acesta să fie uitat pe masa unui restaurant din nordul Capitalei, acolo unde a luat masa cu iubitul ei, Toni Iuruc. 

Citește și: Michele Morrone a devenit celebrul pentru rolul din "365 DNI", dar puțini știu că a fost căsătorit. Cine este femeia care i-a dăruit 2 copii

Este vorba despre un Hublot personalizat, care valorează aproximativ 80.000 de euro. Când a realizat că lipsește, marea tenismenă a sunat la restaurant și și-a recuperat ceasul datorită ospătarului care îi servise. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#friday????

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies