A murit Edith Gonzalez! La doar 54 de ani, actrița a pierdut lupta împotriva cancerului


După o luptă de mai bine de 3 ani de zile, actrița de origine mexicană a murit în această după amiază într-un spital din Ciudad de Mexico.


Vestea tristă a fost confirmată de jurnalista Mara Patricia Castaneda, într-un mesaj pe rețelele de socializare. 

"Încep totul cu acest tweet pe care l-a urcat Lety Calderon... am început să ne mobilizăm. Cynhia Klitbo se află acum la ANDA (Asociația Națională a actorilor) și mi-a dat autorizația pentru a confirma decesul lui Edith Gonzalez, la doar 54 de ani, în spitalul Angeles Iterlomas - Mexico." 

Conform informațiilor preluate de către Castaneda, actrița și-a dorit să fie condusă pe ultimul drum din teatrul Jorge Negrete. În prezent deja au început pregătirile pentru funeralii, ca ultima dorința a ei să fie posibilă. 

A fost una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe mexicane, având roluri care i-au adus faima în toată lumea, inclusiv în România. 

Citește și: Viața secretă a actriței Edith Gonzalez: a făcut copil cu un politician însurat, apoi s-a măritat cu alt bărbat

Salome a fost unul dintre cele mai emblematice roluri ale actriței! 

Cine a fost Edith Gonzalez? 

Edith González s-a născut la 10 decembrie 1964. Este fiica lui Efrain González, contabil de meserie. Primii pași pe scenă i-au fost ghidați chiar de către el. De fapt, copilăria ei s-a petrecut în fața camerelor de filmat.

În 1993, cariera ei explodează cu rolul din „Inimă sălbatică / Corazon Salvaje”, unde este partenera regretatului Eduardo Palomo. Deși inițial a fost tentată să refuze rolul, fratele ei a convins-o să accepte. „Inimă sălbatică / Corazon Salvaje" devine cea mai iubită telenovelă a tuturor timpurilor, iar celebritatea lui Edith traversează lumea.

După ce a refuzat alte roluri în telenovele de duzină, Edith joacă un nou rol principal în „Pădurea blestemată / Mujer de Madera” (2004). Pe perioada filmărilor ea decide să rămână însărcinată și părăsește platoul, lăsându-i rolul ei „moștenire” actriței Ana Patricia Rojo.

Fetița ei, Constanza, s-a născut la 17 august 2004, iar identitatea tatălui a rămas, un timp, necunoscută. Mai târziu s-a aflat că acesta se numește Santiago Creel și este un prieten apropiat al actriței.

În 2006, Edith revine cu un rol negativ în telenovela „O lume a fiarelor / Mundo de fieras”, unde joacă alături de Gaby Espino și Michelle Vieth.

La 19 noiembrie 2007, în urma unei vizite scurte în România, a filmat pentru postul de televiziune Acasă TV în telenovelă "Inimă de țigan" (producție Mediapro Pictures), interpretând rolul unei faimoase producătoare care vine în România pentru a se informa asupra obiceiurilor și tradițiilor țiganilor.

sursa: Wikipedia

related posts

Modifică setările cookies