A murit Grumpy Cat, cea mai bogată pisică din lume, cu o avere de 100 milioane de dolari


Cea mai morocănoasă pisică de pe net, care a inspirat numeroase meme-uri, dar și o serie de cărți best-seller și un film, a murit la vârsta de șapte ani.


Grumpy Cat, deținută de Tabatha Bundesen din Morristown, Arizona, a devenit celebră în 2012, cu un video YouTube care a înregistrat 15,7 milioane de vizualizări.

Citește și: Dupa Grumpy Cat, o noua pisica face senzatie pe internet. Cum arata felina dezamagita de orice

Chiar dacă a strâns o avere de 100 de milioane de dolari, vedeta felină, pe numele ei real Tardar Sauce, a rămas la fel de supărată, această născându-se cu o afecțiune genetică din cauza căreia arăta așa. 

Familia ei a postat anunțul pe Instagram, dezvăluind că Grumpy Cat a murit din cauza unei infecții urinare: ”Unele zile sunt mai morocănoase decât altele”.

Fanii s-au grăbit să scrie mesaje de condoleanțe, unul dintre acestea surprinzând perfect starea de spirit a tuturor urmăritorilor lui Grumpy Cat: ”Cu toții suntem o parte din tine”.

”A murit în pace, în dimineața zilei de joi, 14 mai, acasă, în brațele mamei sale, Tabatha. Pe lângă faptul că a fost copilașul nostru și un membru neprețuit al familie, Grumpy Cat a ajutat milioane de oameni din toată lumea să zâmbească - chiar atunci când timpurile erau dificile”, au scris purtătorii de cuvânt al pisicii. 

La momentul morții sale, Grumpy Cat avea 2,5 milioane de urmăritori pe Instagram. 

Foto: Getty

Vezi și: Pisica Varcolac, premiera in Romania

related posts

Modifică setările cookies