A pus viața unor oameni în pericol ca să facă sex: “Nu pot trăi fară!" Ce a făcut o britanică în carantină


O britanică în vârstă de 34 de ani a ajuns pe primele pagini ale tabloidelor după ce a dezvăluit că nu a respectat carantina impunsă în Anglia, pentru că “nu poate trăi fără sex”. Poate nu ar fi fost pusă la zid dacă nu ar fi avut un job “delicat”: aceasta lucrează într-un centru unde are grijă de persoane cu dizabilități.


Până de curând în Marea Britanie nu aveai voie să te întâlnești cu iubitul, în cazul în care partenerii locuiau în case diferite. Cu aproape 300.000 de cazuri de coronavirus și peste 40.000 de morți, în Marea Britanie cetățenii au fost nevoiți să respecte câteva reguli clare.

Monica Holmes, un femeie în vârstă de 34 de ani, a mărturisit că dependența de sex a făcut-o să încalce însă regulile. Mai grav este că lucrează într-un domeniu în care ar trebui să se gândească la sănătatea celor din jur: femeia lucrează într-un centru în care sunt îngrijite persoane cu dizabilități.

Monica a recunoscut că de două ori pe săptămână și-a vizitat iubitul pentru sex, pentru că “nu poate trăi fără”. “Am făcut sex în timpul carantinei și n-am niciun regret. Sunt o persoană foarte sexuală și nu pot să trăiesc fără sex. Pentru starea mea psihică. Mă ajută să scap de stres. E ridicol să arestezi oameni pentru că își urmează instinctele și nevoile fiziologice”, spune femeia.

Vezi video:

related posts

Modifică setările cookies