A regretat amarnic! Ce a pățit un student după ce a fost prins că făcea poze sub fusta unei colege


Cunoscut drept „perversul grupei”, un student care obișnuia să facă poze sub fustele colegelor sale a ajuns să suporte consecințe dure! Nu conducerea școlii a acționat prima oară, ci chiar colegii lui de clasă! Iată ce i-au făcut băieții după ce l-au prins în flagrant!


Videoclipul în care studentul a fost surprins în timp ce umbla cu telefonul în mână, îndreptat spre fusta unei colege, a ajuns viral pe rețelele de socializare. Momentul a stârnit controverse în rândul internaților, dar nu legate de gestul tânărului, ci de modul în care au reacționat colegii lui.

În timp ce mergea lent pe lângă un grup de colegi de clasă, tânărul își lasă telefonul în jos, moment în care pare că face o fotografie sub fusta unei fete. Vigilent, un băiat se ridică imediat de pe scaun, strigă și se îndreaptă spre el. O altă postare arată cum mai mulți băieți îl imobilizează și îl trag la răspundere pe făptaș.

„N-am făcut nimic, n-am făcut nimic!”, a spus tânărul, potrivit Daily Star, citat de stirileprotv.ro.

„Deblochează-ți telefonul. Care este parola ta?”, a întrebat unul dintre ei, iar bărbatul a îngenuncheat brusc pe podea, spunând: „Deschide telefonul: „Recunosc, recunosc”.

Sursă: Daily Star

related posts

Modifică setările cookies