A renunțat la cariera din Formula 1 pentru ea și pare că nu regretă nicio secundă. Nico Rosberg și soția, imagini fierbinți în văzul tuturor


Nico Rosberg, fostul campion din Formula 1 și soția sa Vivian Sibold s-au relaxat la bordul unei ambarcațiuni și au oferit paparazilor imagini incendiare.


Flacăra pasiunii este vie în cuplul celor doi și chiar dacă s-a scris de-a lungul timpului că este singurul pilot de Formula 1 care s-a retras din circuit după ce a câștigat marele titlul, se pare că bărbatul nu duce lipsă de nimic și este răsfățat de soție în fiecare clipă.

Imaginile surprinse recent cu cei doi soți vorbesc de la sine, nu-i așa?

Deși de-a lungul timpului s-a spus despre el că putea fi noul Schumacher, la numai 31 de ani, după cucerirea Campionatului Mondial, Nico Rosberg a decis să se retragă din lumea circuitelor de formula 1. A muncit mult și și-a îndeplinit cel mai mare vis, dar mai apoi altele au fost prioritățile.

"În cei 25 de ani pe care i-am petrecut în curse, a fost visul meu, marele meu ţel să devin campion în Formula 1. Prin multă muncă, durere, sacrificiu, mi-am atins marele obiectiv. Am urcat pe munte, sunt în vârf, aşa că mă simt bine", a scris Rosberg atunci când s-a retras.

Vivian, care îi este prietenă și soție din anul 2014 se pare că este motivul principal al retragerii. Aceasta și-a dorit foarte mult ca fiica lor să îl aibă mereu aproape pe tatăl ei și cum acest lucru nu era posibil în momentul în care se afla în Formula 1, decizia retragerii se pare că a fost cea mai bună pentru ei.

Nico Rosberg a câștigat în carieră 1 titlu mondial (2016), 9 curse câştigate în 2016, 23 de curse câştigate, 30 de pole-position, 57 de podiumuri. 

Sursă foto: Profimedia Images

Vezi mai multe imagini în galeria foto!

related posts

Modifică setările cookies