A renunțat la curse pentru o meserie "rusinoasă". Cu ce se ocupă acum cea mai cunoscută femeie-pilot din Australia


Renee Garcie este una dintre cele mai renumite femei pilot din Australia, dar a luat o decizie cât se poate de surprinzătoare, a renunțat la curse pentru a deveni actriță în filmele pentru adulți.


Tânăra a devenit celebră după ce a fost prima femeie care s-a înscris și a participat la Campionatul Australian de Supermașini, dar pentru că nu a evoluat așa cum își dorea ea, tânăra a renunțat de dragul banilor și a optat pentru industria filmelor pentru adulți, de unde spune ea că câștigă și 25 000 de dolari pe săptămână.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Competition time! Like this photo, share it on your story and tag me to go into the draw to win a free trial to my OnlyFans! I will be giving 10 free trials away! So make sure you enter to win ???? Winners picked Friday

A post shared by RENÈE GRACIE ???? (@renee_gracie) on

Pe lângă faptul că situația ei materială s-a îmbunătățit considerabil de când s-a reprofilat, tânăra mai susține și că tătăl ei știe cu ce se ocupă acum, ba mai mult decât atât, o și susține și este extrem de mândru de ea. 

Citește și: Meseria pe care toti barbatii si-o doresc. Ce trebuie sa faca asistentii lui Kim Kardashian pentru ca posteriorul ei sa arate perfect in orice poza

A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o în viața mea. M-a adus într-o situație financiară pe care nici nu mi-o imaginam. Chiar mă bucur de ceea ce fac. Nu mă deranjează opiniile oamenilor, pot să mă numească cum vor. Sunt împăcată cu ceea ce fac. Vă vine să credeți sau nu, tatăl meu știe și e chiar mândru”, a declarat Renee Gracie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can I post this on here?

A post shared by RENÈE GRACIE ???? (@renee_gracie) on

Nu este singura sportivă de performanță care a decis să se reprofileze către industria filmelor pentru adulți. Verona van de Leur, una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Olandei, a renunţat la sport după o accidentare şi s-a reorientat professional către industria filmelor pentru adulţi.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies