A renunțat la hainele largi și i-a șocat pe fani. Delia, apariție sexy în costum de baie, din vacanța în Thailanda


Este cunoscut faptul că Delia este adepta hainelor largi, care îi ascund formele și corpul lucrat la sală. Însă, când renunță la ele și se afișează în ținute sumare, fanii rămân șocați de cât de bine poate arăta artista. Aflată într-o vacanță exotică, frumoasa cântăreață a publicat o serie de fotografii în costum de baie, etalându-și posteriorul lucrat și picioarele lipsite de celulită.


Vacanțele exotice sunt preferatele Deliei, astfel încât era imposibil ca noul an să înceapă pentru artistă fără o vacanță de acest fel. Aflată în Thailanda, cu soțul ei, Delia se bucură de un sejur presărat cu multe plimbări pe plajă, apusuri impresionante și locații de vis.

 Activă pe rețelele sociale, unde împărtășește cu cei peste 2.6 milioane de fani momente din viața sa, Delia a publicat și o serie de fotografii din Thailanda.

Printre acestea s-au numărat și două imagini cu vedeta în costum de baie, făcute în interiorul resortului în care se află. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, cu motive florale, Delia s-a lăsat pozată dintr-o parte, etalându-și posteriorul tonifiat, dar și silueta ca trasă prin inel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

Întrucât nu obișnuiește să apară atât de dezbrăcată, urmăritorii acesteia au rămas uimiți de ce se ascunde în spatele hainelor largi pe care Delia le poartă. În timp ce unii au lăudat-o pentru silueta subțirică, alti fani au rămași surprinși să vadă că artista deține astfel de forme voluptoase:

"Ești prea șmecheră", "Ce dumnezeu faci de nu ai pic de celulită?", "Nu arată astea tinere cum arată Delia", "Poze sexy fără a fi vulgare! Frumos".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

Sursă foto: Instagram

  • A renunțat la hainele largi și i-a șocat pe fani. Delia, apariție sexy în costum de baie, din vacanța în Thailanda

related posts

Modifică setările cookies