A renunțat să se mai epileze și spune că se simte mai atrăgătoare așa: „Lumea se uită insistent la mine”


O tânără de 26 de ani din Montreal șochează pe rețelele de socializare cu noul ei look. Femeia a renunțat să se mai epileze și își etalează cu mândrie pilozitatea de pe corp.


Esther Calixte-Bea spune că se simte “mai sexy ca niciodată” după ce și-a lăsat părul să crească în voie, peste tot pe corp. Tânăra pozează în bluze decoltate, afisându-și cu mândrie parul de pe piept. 

Aceasta a spus că se simte mult mai confortabil de când nu îl mai rade. Pilozitatea excesivă este o mosternire de familie, spune tânăra, nu rezultatul vreunei boli.

 

„Nu există nicio explicație medicală în spatele părului meu - sunt doar o persoană păroasă. Am aflat recent că femeile din partea tatălui meu sunt destul de păroase și este perfect normal. Vin din tribul Wè din Coasta de Fildeș, Africa, iar femeile din vremea străbunicii mele erau foarte păroase”, spune aceasta.

„Mă epilam obsesiv la școală pentru a mă asigura că nimeni nu-mi va vedea pieptul păros. Raderea părului și epilarea cu ceară mi-au provocat multă durere - a fost mai multă bătăie de cap decât a meritat”, a mai adăugat Esther.

 

De trei ani, tânăra a renunțat să se mai epileze și spune că se simte mult mai bine.

„Era obositor să port această povară și să-mi ascund părul de oameni. Am fost atât de deprimată și aveam gânduri sinucigașe în timpul adolescenței”.

 

„Când ies afară, oamenii se uită insistent. Cineva chiar m-a filmat o dată, ceea ce a fost ciudat. Dar online, reacția celorlalți a fost 90% pozitivă”, a spus ea.

related posts

Modifică setările cookies