A strâns 1 milion de dolari pentru Australia cu pozele ei sexy. Ce le-a cerut fanilor


O tânără de 20 de ani, foarte populară pe rețelele sociale, a vândut poze cu ea în pielea goală pentru a ajuta familiile care au suferit de pe urma incendiilor din Australia.


Kaylen Ward a reușit să strângă 1 milion de dolari de la cei care au vrut să dețină poze cu ea dezbrăcată. Pentru fiecare fotografie intimă transmisă pe e-mail, tânăra cerea 10 dolari. În câteva săptămâni a strâns o sumă considerabilă, pe care a donat-o în scop caritabil.

Acum, Kaylen a făcut un nou apel pe rețelele sociale și le-a cerut admiratorilor săi să contribuie pentru o altă cauză nobilă.

„Trimit poze nud oricărei persoane care donează cel puțin 10 dolari către oricare dintre aceste organizații de strângere de fonduri pentru cutremurele din Puerto Rico. Trebuie să confirmați donația în comentariile de mai jos. Haideți să ajutăm la salvarea celor din Puerto Rico”, a scris tânăra pe Twitter.

Seisme de 5 și 6 grade pe Richter au lovit partea de sud-vest a insulei la sfârșitul anului 2019 și în primele zile ale noului an. Zeci de mii de locuitori și-au pierdut locuințele, în timp ce pagubele inventariate de autorități depășesc 3 miliarde de dolari.

Zeci de mii de utilizatori au trimis comentarii pentru a primi recompensa promisă în schimbul donației.

Această metodă de a strânge bani pentru cauze nobile nu e nouă. Actorii din industria filmelor pentru adulți obișnuiesc să demareze astfel de campanii de ajutor, cea mai recentă fiind cea de salvare a pădurii amazoniene, mistuită de mii de incendii anul trecut.

Fotografii: @lilearthangelk

related posts

Modifică setările cookies