A ținut ce-i mai bun la sfârșit: Otniela, în costum de baie pe Instagram, în mijlocul toamnei


Vara a trecut, dar asta nu o împiedică pe Otniela să pozeze sexy. Fosta concurentă de la "Ferma - un nou început" a postat pe Instagram o fotografie în costum de baie, iar fanii au fost în extaz.


Dacă toată vara a pozat destul de...acoperită, acum Otniela le-a pregătit fanilor o surpriză de proporții. Recent, vedeta a postat pe contul ei de Instagram o poză de la piscină, în costum de baie.

Vezi galeria foto mai jos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Otniela Sandu (@otniela) on

Otniela a optat pentru un costum dintr-o singură piesă, viu colorat, ce se mula perfect pe trupul bine lucrat al vedetei. Decolteul generos și talia de viespe au fost principale "detalii" ce i-au fermecat pe fani. Zâmbetul a fost singurul accesoriu la care a apelat vedeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Otniela Sandu (@otniela) on

Internauții au fost cuceriți de-a dreptul la vederea unei asemnea priveliști. "E bine că măcar ca la sfârșitul verii ai reușit să ai un corp perfect pentru astfel de poze...!. Te felicit că te-ai chinuit să ai grijă ce mănânci și să vii la sală !", “Ești foarte frumoasă și sexy”, “Esti cea mai frumoasă femeie din Romania” au fost unele dintre comentarii.

Otniela Sandu este make-up artist, colaborează cu diferite companii pentru imagine, dar îşi dedică timpul şi unor proiecte caritabile. Tânăra a ajuns în semifinale în Fermă şi a luptat până în finală pentru premiul de 100.000 de euro de la «Supraviețuitorul». 

Sursa foto: Instagram

Vezi și Profil de Celebritate -Top 3 vedete care au fost violente cu paparazzi

related posts

Modifică setările cookies