A trecut numai o lună de când a născut, iar acum face ravagii pe internet cu corpul său. Tammy Hembrow, siluetă ireală


Multe femei o invidiază pentru rapiditatea cu care Tammy Hembrow și-a recăpătat silueta după naștere. Însă acesta nu este un lucru întâmplător: influencerița a făcut sport până în ultimele zile de sarcină.


Instructor de fitness și influencer, Tammy Hembrow este urmărită de 15 milioane de oameni pe Instagram, care se minunează cât de bine arată la numai o lună de când a născut.

Mamă a trei copii la numai 28 de ani, australianca ține un fel de jurnal post partum pe rețelele de socializare și își anunță fanii cum evoluează atât starea ei fizică, dar și cea psihică. 

 

Îmbrăcată în lenjerie intimă, Tammy și-a etalat abdomenul perfect plat și formele irezistibile.

Nu toate fanele ei sunt însă așa norocoase ca ea. “Eu am trei săptămâni de la naștere și încă par însărcinată!”, i-a scris o admiratoare. 

Tammy Hembrow a născut a treilea copil pe cale naturală, după două cezariene. Tammy Hembrow este extrem de asta: “Cel mai greu, dar și mai recompensant lucru pe care l-am făcut vreodată – naștere vaginală fără medicație, după două cezariene”, a spus influencerita.

Australianca a dezvăluit că bebelusa a moștenit o mutație pe care și ea, dar și mama și surorile ei o au: s-a născut cu 12 degete. Primii doi copii ai lui Tammy nu au moștenit însă această mutație genetică. Degetele în plus urmează să fie eliminate ulterior, printr-o operație estetică.

related posts

Modifică setările cookies