A trecut printr-o despărțire, dar acum se afișează cu o altă domnișoară. Cum arată noua iubită a lui Brody Jenner


Aflat la brațul noii iubite, Brody Jenner era la un pas de a da nas în nas cu fosta soție, Kaitlynn Carter. Nici vedeta nu era singură, Kaitlynn era însoțită de Miley Cyrus.  


Brody a fost surprins în timp ce se îndrepta către un club din Manhattan alături de noua lui cucerire, Josie Canseco. Concidența face ca și Kaitlynn Carter, fosta soție, și Miley Curus să meargă fix în același loc, după decernarea premilor VMA 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? (@josiecanseco) on

La cei 22 de ani Josie Canseco se bucură de o frumoasă carieră în modelling. Vedeta a pozat pentru diverse tabloide, inclusiv Playboy. Cei doi erau cât se poate de degajați și nu s-au sfiit să se țină de mână sau să pozeze ca un cuplu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? (@josiecanseco) on

Josie a optat pentru o bustieră verde, cu un decolteu generos și pentru o pereche de blugi negrii cu talie înaltă, ce-i scotea în evitență talia de viespe. Vedeta și-a completat outfit-ul cu un choker negru și mai multe inele de aceeași culoare. Brody a ales o ținută casual, alcătuită dintr-un tricou și o pereche de pantaloni negrii.

La scurt timp după ce Kaitlynn Carter și Brody Jenner s-au despărțit, vedeta a fost văzută în compania lui Miley Cyrus. Ba mai mult decât atât, cele două surprinse în ipostaze tandre în timpul vacanței petrecute de vedetă în Italia.

Sursa foto: Getty, Profimedia

Vezi și Profil de Celebritate-Margot Robbie i-a scris lui Quentin Tarantino că vrea să joace în unul din filmele lui


related posts

Modifică setările cookies