A uitat că poartă cămașa de noapte și a ieșit așa pe stradă. Dakotta Fanning, ținta paparazilor pe străzile din Los Angeles


Dakota Fanning a rămas cunoscută pentru rolurile celebre din I am Sam sau Charlotte's Web, dar tânăra nu mai este de ceva timp fetița de atunci.


La 26 de ani, Dakota Fanning reușește să atragă privirile tuturor celor din jur. În plus, ea încearcă să se îndepărteze de imaginea inocentă pe care a avut-o atâta timp. În cele mai recente imagini suprinse de paparazzi, frumoasa blondină pare extrem de grăbită, în plină stradă și, în cămașă de noapte. Da, greu de crezut, dar ținuta adoptată de vedetă seamănă mai mult cu o o pijama decât cu o rochie de stradă.

Dakota Fanning este unul dintre copiii-minune ai Hollywood-ului, începându-și cariera la o vârstă fragedă și crescând, practic, pe marile ecrane.

Dakota Fanning a continuat să performeze în domeniul cinematografiei după ce a devenit celebră pentru rolul din Războiul lumilor (2005). A jucat în mai multe filme de-a lungul anilor cele mai cunoscute fiind distribuțiile din franciza "Twilight Saga", "Now is Good", "The Last of Robin Hood" sau "Once Upon a Time... in Hollywood".

Sursă foto: Profimedia Images

related posts

Modifică setările cookies