A vrut să fie stilată, dar… atât s-a putut :) Demi Rose într-o rochie transparentă la o ieșire în oraș


Demi Rose, feblețea paparazzilor din Marea Britanie, nu îi dezamăgește pe aceștia niciodată: la cea mai recentă apariție în public, “Regina Instagramului” a arătat tot în momentul în care fotografii au pus blitzurile pe ea. 


Voluptoasă și extrem de mândră de formele sale, Demi Rose alege numai ținute care să îi pună rotunjimile în valoare. Cu un bust proeminent și cu un posterior mai ceva ca al surorilor Kardashian, Demi Rose este o senzație a Instagramului, dar și a tabloidelor britanice.

Orice apariție a ei în public și orice poză postată pe rețelele de socializare sunt motiv pentru a face o scurtă știre :) Un pretext de altfel pentru a publica o galerie foto cu imagini incendiare cu cea mai apetisantă britanică. Demi e nelipsită din cele mai citite tabloide   -  Daily Mail și The Sun.

La cea mai recentă apariție în public, Demi a ales o little black dress… și prin little a se înțelege “very” little :) Creația de abia dacă i-a acoperit posteriorul și bustul generos. Și dacă I le-a acoperit a fost… în zadar :) Pentru că în momentul în care paparazzi au pornit blizzurile, s-a văzut tot :) Vedeta nu purta nici măcar sutien :)

 

Puteți să vă convingeți “răsfoind” GALERIA FOTO de mai jos:

 

FULLSCREEN
A vrut să fie stilată, dar… atât s-a putut :) Demi Rose într-o rochie transparentă la o ieșire în oraș
  • /

related posts