Abby Dowse, într-o noua ținută imposibil de purtat în public. Orice mișcare se poate transforma într-un accident vestimentar


De la spate pare o rochie sexy, din față e deja indecentă! Abby Dowse nu încetează să ne uimească cu ținutele sale imposibile! 


Este una dintre cele mai dorite femei de pe internet, iar ea este perfect conștientă de acest lucru. Abby Dowse își înnebunește fanii cu țintele ei incredibil de sexy. Cea mai recentă apariție a acesteia pe rețelele de socializare i-a făcut pe admiratori să se întrebe cum de rochia nu “alunecă” de pe bustul ei generos.

Australianca s-a filmat într-o rochie roz strălucitoare, cu spatele gol, extrem de scurtă și cu un decolteu… periculos. Miraculos, rochia pate extrem de bine fixate, deși în orice moment te poți aștepta la un accident vestimentar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABBY DOWSE (@abbydowse)

Blondă, cu un corp perfect și cu o garderobă incendiară – Abby Dowse este noua “regină a Instagramului”. 3,3 milioane de oameni o urmăresc pentru corpul ei perfect și pentru ținutele ultra sexy pe care le îmbracă zi de zi.

Abby Dowse este model și reprezentant al brandului de haine Fashion Nova, preferat de multe influencerite. 

De origine britanică, dar crescută în Australia, Abby poartă cele mai îndrăznețe outfituri. Toate ținutele ei sunt la limita dintre sexy și indecent. Cu un bust impresionant, modelul prefera ținutele mulate și decoltate. Deși cu cele mai multe dintre ele “defilează” pe Instagram, nu se sfiește să le poarte nici în public.

 

Deși este visul oricărui bărbat, Abby spune că și ea este, uneori, plină de insecurități. Doar că “marea” ei problema sunt… degetele de la picioare :)  Într-un interviu spunea că sunt atât de lungi încât seamănă cu cele de la mâini. Dar… cine îi observă degetele lui Abby când se îmbracă așa? 

“Sunt extrem de timidă, dar odată ce mă apropii de cineva sunt extrem de gălăgioasă și enervantă :)

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Un fel de Pizza

related posts

Modifică setările cookies