Abby Dowse, într-o rochie imposibil de purtat în public. Vedeta și-a etalat formele perfecte prin decupajele îndrăznețe


Blondă, cu un corp perfect și cu o garderobă incendiară – Abby Dowse este noua “regină a Instagramului”. 3,3 milioane de oameni o urmăresc pentru corpul ei perfect și pentru ținutele ultra sexy pe care le îmbracă zi de zi.

Tag-uri: #Abby Dowse

Abby Dowse este model și reprezentant al brandului de haine Fashion Nova, preferat de multe influencerite. În cea mai recentă postare de pe rețelele de socializare, Abby a îmbrăcat o rochie pe care puține femei ar avea curajul să o scoată în public. În plus, nu și-a luat nici lenjerie intimă pe dedesubt.

Ultra mulată, scurtă și decupată, rochia roșie este deja preferata fanilor lui Abby Dowse.

De origine britanică, dar crescută în Australia, Abby poartă cele mai îndrăznețe outfituri. Toate ținutele ei sunt la limita dintre sexy și indecent. Cu un bust impresionant, modelul prefera ținutele mulate și decoltate. Deși cu cele mai multe dintre ele “defilează” pe Instagram, nu se sfiește să le poarte nici în public.

Deși este visul oricărui bărbat, Abby spune că și ea este, uneori, plină de insecurități. Doar că “marea” ei problema sunt… degetele de la picioare :)  Într-un interviu spunea că sunt atât de lungi încât seamănă cu cele de la mâini. Dar… cine îi observă degetele lui Abby când se îmbracă așa? 

“Sunt extrem de timidă, dar odată ce mă apropii de cineva sunt extrem de gălăgioasă și enervantă :)

 

related posts

Modifică setările cookies