Abhigya Anand, copilul astrolog care a prezis pandemia, vine acum cu noi profeții


Abhigya Anand, copilul astrolog care a prezis pandemia de Covid-19, spune că lumea va fi din nou în criză începând cu luna februarie a acestui ani. 

Tag-uri: #astrolog #pandemie

Abhigya Anand a devenit popular pe Internta după ce a prezis cu acuratețe pandemia de Covid-19. Acesta a descris, foarte curajos, cum o catastrofă majoră va afecta omenirea, după care a dispărut pentru câteva luni.

Când s-a întors în online, acesta a postat un video în care a descris cum va fi anul 2021 și ce soluții avem pentru a preîntâmpina unele situații. 

Anand spune că dezastrele cauzate de relația dintre planete vor fi, ușor-ușor, dezvăluite. Până în noiembrie 2021, lumea va avea ocazia unui alt început, iar problemele provocate de evenimentele celeste vor dispărea gradual.

Acesta a venit și cu 6 metode pentru a ieși din situația de criză:

1 Credința în Dumnezeu - Anand crede că, deși oamenii sunt de diverse religii, aceștia nu ar trebui să-și facă rău unul altuia, ci să creadă în iubire și să iubească tot ceea ce a creat El. 

2 Întărirea imunității - Ar trebui să ne expunem la lumina soarelui, la aer curat, să renunțăm la tehnologiile moderne și să facem mai multe exerciții fizice.

3 Să răspândim emoții pozitive - ”Multe publicații încearcă să creeze panică pe baza predicțiilor mele, însă eu doar avertizez oamenii de ceea ce s-ar putea întâmpla. La final, totul rămâna la latitudinea fiecăruia dintre noi”, a spus copilul astrolog.

4 Să cultivăm fructe și legume  - Anand încurajează pe oricine să cultive hrană acasă sau în zonele rurale, care este mult mai sănătoasă decât cea cumpărată

5 Să fim atenție la sănătatea mentală - În ziua de azi, mulți oameni sunt afectați de pandemie și dau semne de depresie. De exemplu, oamenii care trăiesc izolați nu beneficiază de lumina soarelui, nu au contact cu alte persoane și, din această cauză, suferă. 

6 Integrarea în natură - Anad spune că trebuie să apelăm atât de la terapiile naturale cât și la tratamentele și metodeele științifice pentru a ne bucura de o stare de sănătate bună. 

  • Abhigya Anand, copilul astrolog care a prezis pandemia, vine acum cu noi profeții

related posts

Modifică setările cookies