Accident vestimentar în fața paparazzilor. Vedeta care a fost surprinsă în aceasta ipostază


Lauren Goodger este una dintre vedetele preferate ale paparazzilor. Star de reality show, Lauren nu îi dezamăgește niciodată pe fotografii aflați în căutare de senzațional.


Vedeta în vârstă de 33 de ani a fost surprinsă când venea de la sală într-o pereche de colanți transparenți. Vigilenți, paparazzii au surprins totul. Acuzată adesea că și-a pus implanturi în fese, Laurn a negat că ar fi făcut acest lucru. Mai mult, a zis că e gata oricând să facă o radiografie fesieră ca să demonstreze că este naturală. “N-am implanturi, am doar un fund mare!”

Totuși, Lauren Goodger a recunoscut că are silicoane și rinoplastie.

Devenită celebră în urma apariției într-o emisiune de tip reality show, Lauren a rămas în atenția presei prin outfiturile sale la limita decenței. Deși nu are chiar o siluetă 90-60-90, formele sale voluptoase îi atrag pe mulți bărbați. Vedeta nu a făcut un secret din faptul că a apelat la operațîi estetice pentru a arăta astfel. 

 

Vedeta britanică face senzație și pe rețelele de socializare. Pe Instagram își întreține cei aproape 800.000 de fani cu poze în ipostaze incendiare.

Deși nu duce lipsă de admiratori, Lauren a mărturisit anul trecut că nu a mai făcut sex de doi ani.

 

Vezi VIDEO MAI JOS: 

 

 

related posts

Modifică setările cookies