Accidente vestimentare la Festivalul de la Veneția de-a lungul timpului. Ce au surprins paparazzii


Vedetele uimesc cu aparițiile lor la fiecare ediție a Festivalului de Film de la Veneția, însă nu toate reușesc să impresioneze prin alegerile făcute.


Decolteuri îndrăznețe, rochii decoltate, ținute transparente care lasă aproape totul la vedere- acestea sunt ingredientele din fiecare an care fac din Festivalul de Film de la Veneția unul dintre cele mai controversate la capitolul covor roșu.

De-a lungul timpului, mai multe vedete au stârnit controverse cu outfit-urile lor la limita decenței. Vigilenți, paparazzi au surprins cele mai inedite momente de pe covorul roșu.

Anul trecut, în evidență au ieșit modelele Giulia Salemi și Mello, care au purtat rochii asemănătoare, foarte decoltate în zona intimă. Cele două au optat pentru o lenjerie intimă specială pentru acest tip de rochie, însă nu le-a ajutat prea mult. 

Italiencele au fost surprinse în ipostaze mai puțin plăcute de către paparazzi. 

Giulia Salemi a purtat o rochie portocalie, care a lăsat totul la vedere, aceasta fiind decoltată atât la bust, cât și în zona intimă. 

Prietena ei a optat pentru o rochie fuchsia, cu mâneci bufante și o curea argintie și lată, care i-a scos talia în evidență. Crăpătura de pe picior nu a lăsat să se vadă doar picioarele lungi ale acesteia, ci și zona intimă.

Cele două nu au fost singurele îndrăznețe. Și modelul Jessica Goicoechea a purtat același tip de rochie.

Intră în galeria foto de mai jos să vezi o compilație cu cele mai controversate momente de pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția

Vezi și: Cum să pozezi pe covorul roșu


related posts

Modifică setările cookies