Actorul Josh Brolin își bea cafeaua gol-pușcă, în mijlocul pustietății 


Actorul Josh Brolin și-a luat fanii prin surprindere cu ultima postare de pe Instagram. Starul din “Deadpool 2” apare complet dezbrăcat, în timp ce-și savurează cafeaua în mijlocul pustietății. Fotograful de ocazie a fost chiar soția actorului, Kathryn Brolin. 


Se pare că imaginea în care actorul sorbea liniștit din ceașca de cafea, în timp ce stă la o masă în fața unei rulotei, este una de arhivă. Soția lui Josh Brolin a mai postat o fotografie asemănătoare în 2016, scrie Page Six.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Brolin (@joshbrolin)

Asta nu le-a tăiat însă din entuziasm fanilor, care s-au întrecut în glume pe Instagram. "Nu m-am bucurat niciodată așa tare să văd perne cu dungi" sau "Cine a mai dat zoom?" - sunt doar câteva dintre comentariile amuzante postate de internauți. Josh Brolin are o comunitate de peste 3 milioane de urmăritori pe contul de socializare.

Josh Brolin va fi tătic pentru a patra oară

Josh Brolin (52 de ani) și Kathryn Boyd (33 de ani) sunt căsătoriți din 2016 și au împreună o fetiță, pe nume Westlyn, în vârstă de doi. Soția actorului este din nou însărcinată și va aduce pe lume cel de-al doilea copil al cuplului.

Josh mai are doi copii din căsnicia cu Alice Adair. Fiul Trevor are 26 de ani, iar Eden a împlinit 26 de ani. Actorul a mai fost căsătorit și cu Diane Lane între anii 2004-2013.

Fotografii: Getty Images
 
Vezi și VIDEO: Prăjitură de mălai cu sirop de lămâie
 
 

related posts

Modifică setările cookies