Actrița Aida Economu (serialul Profu’), pictorial supersexy între filmări. „Sper să am curajul să pozez nud și la 63 de ani”


Aida Economu (33 de ani) face parte din distribuția noului serial Profu’, care vine în curând la PRO TV. Actrița, pe care ați mai văzut-o în serialele Umbre și Triplusec, privește cu totul diferit nuditatea unei femei.


Aida Economu se află în toiul filmărilor la Profu’, noul serial PRO TV care o aduce în prim-plan alături de actorul Andi Vasluianu. Actrița a dezvăluit că adoră să călătorească, iar între filmări să pozeze provocator pentru un fotograf cunoscut.

Ultimul pictorial al actriței, din care a oferit frânturi pe rețelele sociale, este o odă închinată frumuseții și nudității „neretușate”.

„Trăim o perioadă care pe mine mă înspăimântă... fete de liceu cu buze injectate și nu numai, femei desfigurate de botox și neîncredere, photoshop folosit în exces, păr fals, unghii false, gene false și tot așa. În tot contextul ăsta, nuditatea neretușată, mi se pare curajoasă și necesară”, spune Aida Economu într-un interviu acordat PROTV.RO.

Citește interviul complet!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinema ParaDisco (@aida.economu) on

Tânăra actriță spune că speră să aibă același curaj de a renunța la haine și peste 30 de ani, fiindcă nuditatea fără vulgaritate nu este deloc frivolă.  

Am 33 de ani și sper să am și eu curajul lui Charlotte Rampling, să pozez nud și la 63 de ani. Neoperată, neretușată! Sau să joc la 50 de ani topless, așa cum a făcut-o Coca Bloos în Danaidele lui Purcărete”, mai spune Aida Economu. 

Aida Economu, fotografiată de Alex Gâlmeanu

Însă Aida Economu dă palpitații bărbaților și când se pozează acasă, nu doar în studioul foto. Iată încă dovadă că frumusețea nu e ceva subiectiv!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinema ParaDisco (@aida.economu) on

  • Aida Economu. FOTO: Alex Gâlmeanu

related posts

Modifică setările cookies