Actrița chineză Bai Ling, provocatoare pe bicicletă la malul Oceanului Pacific


Bai Ling, actrița care declarase public că vine de pe Lună, se relaxează în doi, în aer liber. Chinezoaica a fost surprinsă pedalând pe plaja din Santa Monica, în încercarea de a se menține în formă pe durata izolării.


Bai Ling întoarce priviri și când se dă cu bicicleta. Miercuri, actrița chineză a fost văzută pe plaja din Santa Monica, dând de zor la pedale pe nisipul încins. Actrița, care a împlinit 53 de ani în octombrie anul trecut, s-a îmbrăcat ca o școlăriță rebelă. 

Cu sânii proeminenți la vedere și cu jeanșii rupți în zona coapselor, Bai Ling a făcut paradă. N-a fost singură, dovadă stând fotografiile de pe Instagram, pe care nu și le putea face singură.

Vouă vă place să vă dați cu bicicleta? Îmi place atât de mult și întotdeauna îmi amintesc de perioada în care eram copil în China și mergeam pe bicicletă tot timpul. Eram atât de scundă, încât nu puteam să mă așez în șa, dar tot mergeam, cu picioarele vâslind cu viteză”, le-a spus actrița fanilor ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bai ling 白灵 白靈 (@iambailing) on

 

Vezi GALERIA FOTO la finalul articolului!

Bai Ling este una dintre cele mai populare actrițe din China. Viața ei agitată i-a făcut pe mulți să o judece greșit. 

Însă, a devenit cu adevărat controverată în 2009, când, într-un interviu, a declarat că vine de pe Lună, satelitul natural al Pământului, unde locuiește și bunica ei. 

Eu nu exist în realitate. Sunt în propriul meu univers, iar mintea mea este la un milion de kilometri depărtare. Mă simt ca și când aș veni de pe Lună deoarece mama spunea că am fost găsită undeva”, spunea actrița pentru Reuters. Citește mai multe AICI.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 7: ”Comuniștii ne-au luat tot! Din palat ne-am mutat în cort”

FULLSCREEN
Actrița chineză Bai Ling, provocatoare pe bicicletă la malul Oceanului Pacific
  • /

related posts

Modifică setările cookies