Actrița din ”Sheena, regina junglei”, declarată moartă de iubitul ei, deși e încă în viață


Tanya Roberts, fostă Bong Girl și cunoscută pentru rolul din ”Sheena, regina junglei”, a fost declarată recent decedată. 


Iubitul ei a dezvăluit că Tanya (65 de ani) a murit, doar că actrița este încă în viață, internată în spital. Reprezentantul vedetei de la Hollywood a anunțat inițial că aceasta a decedat după ce a colapsat, de Crăciun. Cu toate acestea, ieri a fost confirmat faptul că aceasta este în viață, internată în spital. 

Lance O’Brien, iubitul actriței, a explicat de unde a provenit această confuzie. Acesta a primit duminică un telefon de la medici care l-au chemat la spital, spunându-i că Tanya se stinge repede și că va muri curând, relatează TMZ. Acesta s-a dus la spital, ”și, pe când stătea în camera ei, aceasta a deschis ochii și a încercat să-i apuce mâna, dar apoi a închis ochii și și-a pierdut cunoștința”.

Lance spune că ”a fost devastat și că a plecat din spital și de atunci nu a mai vorbit cu niciun medic”. Acesta a crezut că Tany Roberts a murit, așa că l-a anunțat și pe reprezentatul acesteia. 

Ulterior, Lance a aflat că iubita lui este încă în viață. ”Tanya și eu nu am stat niciodată despărțiți. Este prea mult pentru mine. Animalele ei de companie sunt pierdute fără ea. La fel și eu”.

Tanya Roberts este renumită pentru rolurile din ”Charlie’s Angels”, ”James Bond” sau ”Sheena”. 

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi o rețetă de sezon, doar pe protvplus.ro

related posts

Modifică setările cookies