Actrița Hilary Duff a pozat nud la 34 de ani. Reacția fanilor: “Arăți fenomenal!”


Hilary Duff și-a surprins fanii cu un pictorial super sexy. Actrița de 34 de ani a renunțat complet la haine și a pozat nud pe coperta Women’s Health.


Hilary a fost idolul adolescenților și este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe Disney. Ea a jucat și în nenumărate producții hollywoodiene și a reușit să strângă o avere frumușică. Potrivit site-urilor de specialitate, blondina ar avea în conturi peste 25 de milioane de dolari. 

Hilary a luat o pauză de la aparițiile publice după ce a născut primul copil. La 34 de ani, blondina are trei copii și e mămică cu normă întreagă. 

Hilary are un băiețel din căsătoria cu fostul jucător NHL, Mike Comrie, și doi copii cu Matthew Coma. Cel mai nou membru al familiei a venit pe lume anul trecut și este o fetiță, botezată Banks Violet Bair. 

Hilary arată fabulos după trei sarcini. Drept dovadă stau pozele din Women’s Health, în care starul a renunțat complet la haine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hilaryduff (@hillaryduff)

Mândră de coperta pe care a realizat-o, Hilary a postat câteva imagini pe contul de Instagram. 

“Ai un corp incredibil!”, “Visul nostru a devenit realitate!”, “Fără cuvinte!”, “Uimitoare!”, “Sexy”, “Femeia perfectă!”, “Cu cât înaintezi în vârstă cu atât mai frumoasă ești” “Arăți fenomenal! Ești un vis!”, i-au scris fanii. 

Înainte de ședința foto pentru Women's Health, Hilary a început să facă exerciții fizice patru zile pe săptămână în garajul ei, împreună cu Dominic Leeder, care au inclus exerciții cardio, sărituri și sărituri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hilaryduff (@hillaryduff)

“Sunt mândră de corpul meu. Sunt mândră că mi-a produs trei copii”, a declarat în interviul oferit celor de la Women's Health, potrivit Daily Mail.

Când a fost întrebată ce a făcut-o să se simtă bine în propria piele, după ce anterior s-a luptat cu o tulburare de alimentație în adolescență, actrița a spus: “Poate după ce am născut-o pe Banks. Nici măcar nu știam dacă voi avea ocazia să mai am un alt copil (după divorț). Așa că să fiu din nou mamă, poate. A fost un amestec de lucruri. Am realizat că sunt puternică, talentată și inteligentă”, a conchis actrița. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

related posts

Modifică setările cookies