Actrița Olivia Wilde și cântărețul Harry Styles, cel mai nou cuplu de la Hollywood!


Olivia Wilde l-a dat uitării pe Jason Sudeikis la mai puțin de un an de la despărțire. Cei doi s-au separat anul trecut, după șapte ani de logodnă și doi copii împreună. Presa de peste Ocean scrie că actrița ar forma un cuplu cu muzicianul Harry Styles.

Tag-uri:

Cei doi au fost fotografiați, în weekend, ținându-se de mână la nunta agentului lui Harry Styles, din Montecito, scrie Page Six. Olivia Wilde (36 de ani) și Harry Styles (26 de ani) au fost surprinși apoi la casa artistului din Los Angeles. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nucita ◟̽◞̽ {12k} (@tommo.jauregui.thirwall)

Se pare că actrița și muzicianul s-ar fi îndrăgostit pe platourile de filmare ale producției “Don’t worry darling”. Filmul este regizat chiar de către Olivia și tot ea este și cea care l-a cooptat pe artist, după ce l-a văzut jucând în “Dunkirk”. Actrița a declarat într-un interviu oferit revistei Vogue că a făcut un “mic dans al victoriei” când Harry a acceptat rolul din “Don’t worry darling”.

Olivia Wilde are doi copii cu Jason Sudeikis

Vestea că Olivia Wilde și Jason Sudeikis s-au despărțit după șapte ani de la logodnă a luat prin surprindere pe toată lumea. Potrivit unei surse citată de People, ”separarea s-a produs la începutul acestui an (n.red 2020). Totul s-a întâmplat într-un mod amical și au făcut tranziția ușor pentru o rutină de co-parenting ușoară. Copiii sunt prioritatea lor”, a spus sursa.

Olivia Wilde (36 de ani) și Jason Sudeikis (45 de ani) au început să se întâlnească în noiembrie 2011 și s-au logodit în ianuarie 2013. Cei doi au un fiu Otis Alexander, în vârstă de șase ani și o fetiță, pe nume Daisy Josephine, în vârstă de patru ani.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Varză a la Cluj


FULLSCREEN
Actrița Olivia Wilde și cântărețul Harry Styles, cel mai nou cuplu de la Hollywood!
  • /

related posts

Modifică setările cookies