Actrița Zara Phythian din Doctor Strange a fost condamnată la 8 ani de închisoare pentru abuz sexual asupra unei fetițe


Actrița Marvel Zara Phythian a fost condamnată la 8 ani de închisoare pentru abuzul sexual asupra unei fete cu vârsta cuprinsă între 13 și 15 ani. De asemenea, și soțul actriței, Victor Marke, a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru aceeași faptă. 


Zara Phythian, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită vinovată de abuzul sexual asupra unei fete cu vârsta cuprinsă între 13 și 15 ani. Soțul actriței Marvel, Victor Marke, în vârstă de 59 de ani, a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru abuzarea aceleiași victime, precum și pentru agresarea unei alte fete, de asemenea minoră. 

Phythian, care a jucat rolul Brunettei Zealot în Doctor Strange, i-a dat victimei rom și a întrebat-o dacă vrea să cu soțul ei. Potrivit dailystar.co.uk, Marke a făcut sex cu adolescenta de aproximativ 20 de ori în diferite ocazii.

Ce doi soți ar fi abuzat-o pe fată, o dată sau de două ori pe lună, pe o perioadă de trei ani, din 2005. Victimele, acum adulte, au raportat la poliție faptele întâmplate. Înainte de condamnare, procurorul Ahmed Hossain QC a citit declarațiile victimelor. Victima pe care cuplul căsătorit a abuzat-o în mod sfâșietor a dezvăluit că perechea i-a „răpit” de inocența și i-a „corupt” dezvoltarea.

Sursă foto: Getty Images

related posts

Modifică setările cookies