Actriţa Zoë Kravitz, fiica lui Lenny Kravitz, divorţează după 18 luni de căsnicie


Actriţa Zoë Kravitz divorţează după un an și jumătate de la nunta cu actorul Karl Glusman. Fiica lui Lenny Kravitz a depus actele de divorț la sfârșitul lunii decembrie. Cuplul nu a dezvăluit încă motivul separării.


Actorii Zoë Kravitz şi Karl Glusman s-au cuplat în toamna lui 2016, iar trei ani mai târziu s-au căsătorit. Nunta a avut loc în iunie 2019, în casa lui Lenny Kravitz din Paris, scrie People.

Când au aniversat un an de căsnicie, actrița din „Big Little Lies” a postat pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 6 milioane de fani, o fotografie alb-negru de la nunta cu Glusman. 

Actorul a postat și el un mesaj romantic pentru Zoë Kravitz, pe care a numit-o “cea mai bună prietenă”.

Mai multe poze cu fiica lui Lenny Kravitz în galeria foto de mai jos

“Un an. Nu anul pe care îl așteptam, dar simt că vom reuși să trecem prin asta, putem rezolva orice. Te iubesc mai mult decât orice. Ești cea mai bună prietenă a mea. (...) Mi-ai topit inima și mă provoci să cresc... Te iubesc pentru asta. Și o să fac orice pentru tine până în ziua în care voi muri. Acum hai să salvăm lumea”, a scris Glusman, potrivit sursei citate mai sus. 

Zoë Kravitz este singurul copil al muzicianului Lenny Kravitz. Actrița eare 32 de ani și este fiica Lisei Bonet, actrița care a fost căsătorită șase ani cu Lenny Kravitz. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Varză a la Cluj

 

  • Actriţa Zoë Kravitz, fiica lui Lenny Kravitz, divorţează după 18 luni de căsnicie

related posts

Modifică setările cookies