Acuzații grave în Marea Britanie:„Ei i-au forţat pe Meghan şi Harry să plece din ţară! I-au alungat”


Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat, la începutul acestui an, că au decis să se retragă din familia regală și că urmează să se mute în Canada.


Decizia Ducilor de Sussex a făcut rapid înconjurul lumii și a fost dezbătută în presa de pe întreg globul, în special de jurnaliștii din SUA și din Marea Britanie. Mai mult decât atât, au existat și vedete care au vorbit despre ieșirea Prințului Harry și a lui Meghan Markle din casa regală, iar zilele trecute declarațiile au ajuns la un alt nivel.

Actorul britanic Brian Cox, care apare în serialul „Succession”, a afirmat că Ducii de Sussex nu au plecat de bunăvoie din Marea Britanie.

„Ei, jurnaliștii, i-au forţat pe Meghan şi Harry să plece din ţară. Să o spunem direct, i-au alungat! Și da, n-am niciun dubiu, o parte dintre atacuri au fost rasiste. Este oribil ce s-a întâmplat cu ei. Cred că Regina Elisabeta este o femeie uimitoare, iar ceea ce a făcut este incredibil. Dar atunci când ea nu va mai fi printre noi, ar trebui să înceapă un meci sângeros, chiar cred asta. Nu vom pune capăt acestei rezistenţe feudale asupra culturii şi sistemului nostru până atunci”, a spus, pentru ES Magazine, actorul în vârstă de 73 de ani.

Vezi și: Familia Regală este gata să îi primească înapoi pe prințul Harry și Meghan

related posts

Modifică setările cookies