Ada Condeescu, mărturisiri despre viața de mămică: "Toți mi-au spus că la al doilea va fi mai ușor așa că am zis să încerc de la primul"


Actrița Ada Condeescu este mamă de fată. Nu i se pare nici greu, nici ușor, se consideră destul de relaxată, ba chiar expertă în creșterea micuței Ecaterina. Dar mai multe detalii ne-a dat chiar Ada pentru Perfecte.ro! 
  


Ada, cum e viața de mămică?
 
M-am mai relaxat puțin, după un an și trei luni deja sunt expertă. E foarte bine, e foarte frumoasă, deja simț că mi se leagă lucrurile mai bine și mai din plin. 
 
Ți-ai mai dori un copil? Crezi că ai mai face față?
 
Chiar vorbeam cu Anca Serea și o întrebam cât curaj are, pentru că eu, după o zi așa mai grea, tind să cred că nu mi-aș mai dori încă un copil.  Dar undeva cred că da, va mai fi… Nu mi s-a părut nimic atât de greu, inițial nu știu, nu cred că ar conta, băiat sau fată. Acum, cumpărând mereu rochii, am văzut că pentru mine nu mai am răbdare, dar pentru ea, da.
  
Ce fel de mămică ești?

 
Cred că sunt destul de relaxată poate și pentru faptul că am în jurul meu oameni care  mi-au dat așa încredere foarte mare și am prietene care au mai mulți copii și îmi spuneau că la al doilea o să văd eu cum o să fie, că o să-l cresc  mult mai ușor. Am zis: “Hai să încerc de la primul, de ce să mai stau până la al doilea?”
 
Te ocupi doar tu de fetița voastră sau mai ai și alte ajutoare?
 
Am avut bonă, ne-a mai ajutat și mama și mai avem pe cineva care ne mai ajută câteva ore pe zi.
 
Tu mai ia timp de proiectele tale, ai noutăți în acest sens?
 
La finalul lunii mai am filmat pentru un lung metraj, sunt mai multe povești adunate într-una singură și sunt foarte încântată de acest proiect. Este produs de Mandragora, e un rol foarte special, abia așteptam să-l fac și o să joc din nou în deplasare.
 
Ți-ai dori să facă și micuța ta actorie?
 
Nu m-am gândit la asta, nu cred că aș vrea, pentru că mi se pare că deja sunt suficiente emoțiile mele și am trecut prin tot felul și nu aș mai vrea să trec cu altcineva prin asta, cu emoții, cu grija proiectului de mâine. Vreau să facă ce vrea ea și eu o să o susțin.

Doarme cu tine în pat?

 
Nu doarme cu mine, de la început am dus-o în camera ei, are pătuțul ei, sunt mândră că am reușit asta.
 
Tu și soțul tău v-ați palnificat deja vacanța de vară?
 
Nu am planificat-o, nu plecăm fără Ecaterina, nu prea sunt genul. Adică ieșim noi la cină, ies eu cu prietenii, dar în vacanță nu plec fără ea.
 

FULLSCREEN
Ada Condeescu, mărturisiri despre viața de mămică!
  • /


related posts