Adda, bătută brutal de un fost iubit în plină stradă: „Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat”


În urmă cu doar o săptămână, cunoscuta cântăreața Adda și-a lansat propria carte, intitulată „Cele 3 ADDA”, acolo unde a povestit traumele prin care a trecut în timpul primei sale relații. A avut alături un bărbat violent, care i-a făcut mult rău, însă abia acum a scos la iveală detaliile halucinante din perioada respectivă.

Tag-uri: #Adda #carte

Cei care o urmăresc pe Ada Alexandra Moldovan, cum este trecută în buletin, știu deja că viața ei nu a fost întotdeauna ușoară. S-a luptat mult timp cu problemele de sănătate și a avut relații toxice despre care a povestit abia acum, în cartea lansată recent. Artista și-a deschis sufletul și pus pe foaie traumele prin care a trecut în prima sa experiență amoroasă.

„O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere.

Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid web-cam-ul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze.

Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate. Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea”, a mărturisit Adda.

Adda, despre fostul ei iubit: „M-a dat cu capul de beton”

Cântăreața a mărturisit, de asemenea, că bărbatul respectiv era extrem de violent atât fizic, cât și verbal, terorizând-o în adevăratul sens al cuvântului pe tot parcursul relației. 

Paragraful cel mai șocant notat în carte este cel în care partenerul său de atunci a bătut-o atât de tare încât i-a dislocat maxilarul, artista fiind nevoită să mânânce cu paiul după acest episod de coșmar.

„M-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți.  Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai”, mai scrie în cartea Addei.

Sursă foto: Instagram

  • Adda, bătută brutal de un fost iubit în plină stradă: „Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat”

related posts

Modifică setările cookies